Over Plukkup

Als je iets vergeten bent in een Hotel of als je iets verkoopt via marktplaats of als je een pakket naar een vriend wil sturen of je een gekocht super zwaar product terug wil sturen. Dan hoef je niet meer naar een ophaalpunt of zelf in de auto te stappen. Je plaatst heel simpel je opdracht en de bus die toch al door de wijk rijdt, haalt het pakket voor je op. Een werkdag later wordt het pakket al op de goede plek bezorgd. Plukkup! Plukkup regelt het!

Iedereen ontvangt wel eens een pakket en iedereen ziet de busjes van de verschillende vervoerders rijden. Meestal netjes geparkeerd, maar soms ook niet. Gemiddeld worden er per busje 100 pakketten per dag uitgeleverd en daarna gaan diezelfde busjes leeg terug naar het depot. Juist aan dat lege terugrijden willen wij iets doen. Als deze busjes toch al door je wijk rijden, waarom zouden ze dan geen pakketten kunnen ophalen? Plukkup vult deze busjes weer als je via Plukkup je pakket laat ophalen.

En Plukkup maakt dit niet alleen efficiënter, maar Plukkup maakt het ook simpeler voor jou. Het is immers niet meer van deze tijd dat je je pakketten niet thuis kan laten ophalen. Plukkup lost dat op.

Regel vanaf je computer, tablet of telefoon dat je pakket wordt opgehaald waar en wanneer je dat wilt! Plukkup!

SERVICE

De belangrijkste reden dat je Plukkup wilt gebruiken is het gemak! Dat betekent dat we ons uiterste best zullen doen om alles zo snel en gemakkelijk mogelijk voor je te laten verlopen.

Voor 17:00 uur besteld = vanaf volgende dag ophalen.

TEAM

We zijn met een klein maar ervaren team. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke en effectieve aanpak.

Onze ambitie is het realiseren van een full-service platform waarop je al je (inter)nationale ophaal opdrachten zelf kunt regelen van achter je computer, tablet of telefoon.

Is er iets onduidelijk of heb je tips? Neem contact op!