Pakket laten ophalen België

Heb je iets laten liggen in je hotel in Brussel, Antwerpen of Brugge en wil je het zo snel mogelijk weer thuis laten brengen? Je hebt het met Plukkup zo geregeld! We zorgen dat jouw spullen worden opgehaald uit België en naar je toegebracht, waar en wanneer je maar wilt. En dat vanaf 24,95 EUR van deur tot deur – een stuk goedkoper dan een traditionele koerier.

Een opdracht plaatsen heb je binnen 5 minuten geregeld:

  1. Begin met het selecteren met je ophaal- en bezorg land en de pakketgrootte (kosten worden getoond).
  2. Vul daarna de ophaal- en bezorgadressen in.
  3. Ga door naar betalen.

Opdrachten die voor 17:00 worden ingepland, kunnen de volgende werkdag al worden opgehaald – na het ophalen is de levertijd ongeveer 1 tot 2 werkdagen. Zorg ervoor dat men het pakket ingepakt klaar zet (ter bescherming en veiligheid). Het verzendlabel wordt door de chauffeur meegenomen en op het pakket geplakt. Op het moment dat je pakket is opgehaald, kunnen we je een indicatie geven wanneer het pakket wordt bezorgd.

Items ophalen uit België is nog nooit zo makkelijk geweest! Plukkup haalt pakketten op in heel België: of je nou je portemonnee hebt laten liggen op een terras in Luik of je favoriete schoenen in je hotelkamer in Knokke achterliet, we zorgen dat je ze weer terugkrijgt. Ook als je een zakelijke pick-up wil regelen en je je favoriete product van Belgische makelij naar Nederland of binnen België wil verschepen, zijn wij je graag van dienst.

En andersom geldt dat natuurlijk ook: verstuur wat je maar wil naar Gent, Middelkerke of Charleroi.

Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.