Pakket laten ophalen buitenland

Je pakket laten ophalen uit het buitenland – Zo simpel kan het zijn!

Plukkup haalt items op uit (bijna) ieder buitenland. Zo haalden we bijvoorbeeld al paspoorten, schoenen,boeken en sleutels op. Standaard halen wij pakketten op uit België, Duitsland, Engeland, Italië, Oostenrijk, Spanje, Denemarken, Ierland en Frankrijk. Je kan een internationale pick-up inboeken vanuit deze landen via de knop hieronder.

Wil je een pakket laten ophalen uit een ander land? Neem dan contact met ons op, want uiteraard regelen het ophalen ook voor je vanuit Noorwegen, Kroatië of Griekenland.

Klik op de onderstaande knop om een opdracht in te boeken. Kies je ophaal en bezorg land en formaat – de chauffeur die het pakket ophaalt, neem het verzendlabel mee en plakt het ter plekke op je pakket.

Opdrachten die voor 17:00 worden ingepland kunnen de volgende werkdag al worden opgehaald – na het ophalen is de levertijd ongeveer 1 – 3 werkdagen, dit verschilt per land.

Omvang van het grootste standaardpakket: max 80x60x50cm / gewicht: max: 25 kg Groter en of zwaarder pakket? Neem contact met ons op, want we halen natuurlijk ook grotere pakketten op, zoals kunst of pallets.

Wil je een pakket laten ophalen en verzenden naar een buitenland? Dan kan dat natuurlijk ook: vraag dat maar aan de sleutelbos die we naar Japan brachten.