Pakket laten ophalen Duitsland

Een item of je pakket laten ophalen uit Duitsland is nog nooit zo makkelijk geweest! Plukkup haalt pakketten op in heel Duitsland: of je nou je portemonnee hebt laten liggen op een terras in Stuttgart of je favoriete schoenen in je hotelkamer in München achterliet, we zorgen dat je ze weer terugkrijgt.

Ook als je een zakelijke pick-up wil regelen en je product van Duitse makelij naar Nederland of België wil verschepen, zijn wij je graag van dienst.

Een opdracht plaatsen heb je binnen 5 minuten geregeld:

  1. Begin met het selecteren met je ophaal- en bezorg land en de pakketgrootte (kosten worden getoond).
  2. Vul daarna de ophaal- en bezorgadressen in.
  3. Ga door naar betalen.

Zorg ervoor dat men het pakket ingepakt klaar zet (ter bescherming en veiligheid). Het verzendlabel wordt door de chauffeur meegenomen en op het pakket geplakt. Op het moment dat je pakket is opgehaald, kunnen we je een indicatie geven wanneer het pakket wordt bezorgd.

Opdrachten die voor 17:00 worden ingepland, worden binnen 1 á 2 werkdagen opgehaald – na het ophalen is de levertijd ongeveer 1 tot 2 werkdagen.

Dus heb je iets laten liggen in je hotel in Berlijn, Frankfurt of Hamburg en wil je het zo snel mogelijk weer thuis laten brengen? Je hebt het met Plukkup zo geregeld! We zorgen dat jouw spullen worden opgehaald en naar je toegebracht, waar en wanneer je maar wilt. En dat vanaf 29,95 EUR van deur tot deur – een stuk goedkoper dan een traditionele koerier!

En andersom geldt dat natuurlijk ook: verstuur wat je maar wil naar Leipzig, Dortmunt of Keulen. Let op: het ophalen in Berlijn of Frankfurt gaat sneller dan bijvoorbeeld het buitengebied.

Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.