Je pakket laten ophalen in Duitsland

Hoe werkt het?

Plukkup plaatst jouw opdracht bij de vervoerders die al door het postcode gebied rijden. Plukkup helpt je graag verder.

Pakket inpakken
1

Inpakken

Zorg ervoor dat de item(s) die we voor jou ophalen goed zijn verpakt. Bijvoorbeeld in een stevige doos (of stevige envelop). Schat in hoeveel het formaat en het gewicht is en selecteer je pakket. We bieden 3 formaten aan, waarover meer informatie hier.

Pakket invoeren
2

Invoeren

Regel direct waar en wanneer je pakket laat ophalen en waar het bezorgd mmoet worden Let op: selecteer eerst het land en daarna het formaat. Hierna vul je onder de adresgegevens zowel het ophaal- als het bezorgadres in en de ophaaldatum.

Pakket inladen
3

Inladen

Na ontvangst van je opdracht, ontvang je een bevestiging. Na ophalen van de order, ontvang je een track & trace code. Je pakket is de hele route volgbaar nadat het is opgehaald.

Pakket laten ophalen in Duitsland

Je pakket laten ophalen uit Duitsland is nog nooit zo makkelijk geweest! Via Plukkup regel jezelf het ophalen van goederen in Duitsland. Of je nu een zakelijke pick-up wil regelen of als je je favoriete schoenen in een hotelkamer in München bent vergeten. 

Een ophaalopdracht plaatsen heb je binnen 5 minuten geregeld:

  1. Begin met het selecteren met je ophaal- en bezorg land en de pakketgrootte (kosten worden getoond).
  2. Vul daarna de ophaal- en bezorgadressen en datum in
  3. Ga door naar betalen.

Zorg ervoor dat men op het ophaaladres het item ingepakt klaar zet (ter bescherming en veiligheid). Wij sturen een chauffeur met verzendlabel op pad deze wordt op het pakket geplakt, je hoeft zelf niets te printen. Op het moment dat je pakket is opgehaald, kunnen we je een indicatie geven wanneer het pakket wordt bezorgd.

Opdrachten die voor 17:00 worden ingepland, worden binnen 1 á 2 werkdagen opgehaald – nadat jouw pakket is  opgehaald is de levertijd uit Duitsland ongeveer 1 tot 2 werkdagen.

De kosten voor het ophalen van een pakket uit Duitsland bedragen:

  • 0 -5 kg    29,95 Euro
  • 5 – 15 kg  36,00 Euro
  • 15- 25 kg 52,95 Euro

Een stuk goedkoper dan een traditionele koeriersdienst uit Duitsland! En andersom geldt natuurlijk ook: je kan je pakket laten ophalen in Nederland en laten bezorgen in Duitsland.

Dus heb je iets laten liggen in je hotel in Berlijn, Frankfurt of Hamburg en wil je het zo snel mogelijk weer thuis laten brengen? Je hebt het met Plukkup zo geregeld! We zorgen dat jouw spullen worden opgehaald en naar je toegebracht, waar en wanneer je maar wilt.

Let op: Een doos laten ophalen in Berlijn of Frankfurt gaat sneller dan bijvoorbeeld het buitengebied.

Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Recensies (Plukkies)

“Super bedrijf goede service en snelle diensten.
Was echt de uitkomst voor het ophalen van mijn pakketje in het buitenland”

– H. Osinger (Laren)

“Weekendje weg berlijn – terug gekomen in het hotel, iets te veel cadeaus gekocht om mee te nemen naar huis. alles in een doos gestopt en laten ophalen door Plukkup binnen een paar dagen thuis.”

– Jochem de Vries (Vught)

“Camera laten liggen in vakantiehuisje in Frankrijk. Na overleg en goed advies is met de hulp van Plukkup de camera na drie dagen ongeschonden op ons thuisadres ontvangen!!”

– Hanny Pieters (Breda)

“Een pakje laten ophalen in het buitenland en laten bezorgen op het thuisadres. De grote en gekende logistieke bedrijven leveren deze koerierdienst niet voor particulieren. Plukkup doet dat wel op een professionele, transparante en snelle manier. Kortom 100% betrouwbaar!”

– D. Meus (BE)

45 beoordelingen gemiddeld 4.6 uit 5 sterren


94% beveelt Plukkup aan!

review section

Je pakket laten ophalen in Duitsland, op de simpel manier!

Plukkup helpt je graag verder.