Pakket laten ophalen Engeland

Heb je iets laten liggen in je hotel in Londen, Manchester of Liverpool en wil je het zo snel mogelijk weer thuis laten brengen? Je hebt het met Plukkup zo geregeld!We zorgen dat jouw spullen worden opgehaald en naar je toegebracht, waar en wanneer je maar wilt. En dat vanaf 37,95 EUR van deur tot deur – een stuk goedkoper dan een traditionele koerier!

Een opdracht plaatsen heb je binnen 5 minuten geregeld:

  1. Begin met het selecteren met je ophaal- en bezorg land en de pakketgrootte (kosten worden getoond).
  2. Vul daarna de ophaal- en bezorgadressen in.
  3. Ga door naar betalen.

Opdrachten die voor 17:00 worden ingepland, kunnen de volgende werkdagen al worden opgehaald – na het ophalen is de levertijd ongeveer 2 tot 4 werkdagen. Zorg ervoor dat men het pakket ingepakt klaar zet (ter bescherming en veiligheid). Het verzendlabel wordt door de chauffeur meegenomen en op het pakket geplakt. Op het moment dat je pakket is opgehaald, kunnen we je een indicatie geven wanneer het pakket wordt bezorgd.

Items ophalen uit Engeland is nog nooit zo makkelijk geweest! Plukkup haalt pakketten op in heel het Verenigd Koninkrijk: of je nou je portemonnee hebt laten liggen op een terras in de Cotswolds of je favoriete schoenen in je hotelkamer in Oxford achterliet, we zorgen dat je ze weer terugkrijgt. Ook als je een zakelijke pick-up wil regelen en je je favoriete product van Engelse makelij naar Nederland of België wil verschepen, zijn wij je graag van dienst.

En andersom geldt dat natuurlijk ook: laat je pakket ophalen in Nederland en bezorgen in bijvoorbeeld blackpool, Cadiff of London.

Zo simpel kan het zijn.

Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.