Pakket laten ophalen Italië

Iets laten liggen in je hotel in Rome, Milaan of Florence en je wil het zo snel mogelijk weer thuis laten brengen? Je hebt het met Plukkup zo geregeld! We zorgen dat jouw spullen worden opgehaald en naar je toegebracht, waar en wanneer je maar wilt. En dat vanaf EUR 42,95 van deur tot deur – een stuk goedkoper dan een traditionele koerier.

Een opdracht plaatsen heb je binnen 5 minuten geregeld:

  1. Begin met het selecteren met je ophaal- en bezorg land en de pakketgrootte (kosten worden getoond).
  2. Vul daarna de ophaal- en bezorgadressen in.
  3. Ga door naar betalen.

Opdrachten die voor 17:00 worden ingepland, worden binnen 2 werkdagen opgehaald – na het ophalen is de levertijd ongeveer 2 tot 4 werkdagen. Zorg ervoor dat men het pakket ingepakt klaar zet (ter bescherming en veiligheid). Het verzendlabel wordt door de chauffeur meegenomen en op het pakket geplakt. Op het moment dat je pakket is opgehaald, kunnen we je een indicatie geven wanneer het pakket wordt bezorgd.

Plukkup haalt pakketten op in heel Italië: of je nou je portemonnee hebt laten liggen op een terras in Arezzo of je favoriete schoenen in je hotelkamer in Napels achterliet, we zorgen dat je ze weer terugkrijgt. Ook als je een zakelijke pick-up wil regelen en je je favoriete product van Italiaanse makelij naar Nederland of België wil verschepen, zijn wij je graag van dienst.

En andersom geldt dat natuurlijk ook: verstuur wat je maar wil naar Pisa, Rimini of Venetië. Let op: voor het versturen of ophalen van pakketten naar en van de Italiaanse eilanden (Sicilië, Elba, Sardinië, etc.) rekenen wij een eilandtoeslag van EUR 22,50 – uiteraard krijg je dezelfde fantastische service!

Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.