Pakket laten ophalen Spanje

Heb je iets laten liggen in je hotel in Madrid, Barcelona of Alicante en wil je het zo snel mogelijk weer thuis laten brengen? Je hebt het met Plukkup zo geregeld! We zorgen dat jouw spullen worden opgehaald en naar je toegebracht, waar en wanneer je maar wilt. En dat vanaf 42,95 EUR van deur tot deur – een stuk goedkoper dan een koerier dus!

Een opdracht plaatsen heb je binnen 5 minuten geregeld:

  1. Begin met het selecteren met je ophaal- en bezorg land en de pakketgrootte (kosten worden getoond).
  2. Vul daarna de ophaal- en bezorgadressen in.
  3. Ga door naar betalen.

Opdrachten die voor 17:00 worden ingepland, kunnen de volgende werkdagen al worden opgehaald – na het ophalen is de levertijd ongeveer 2 tot 4 werkdagen. Zorg ervoor dat men het pakket ingepakt klaar zet (ter bescherming en veiligheid). Het verzendlabel wordt door de chauffeur meegenomen en op het pakket geplakt. Op het moment dat je pakket is opgehaald, kunnen we je een indicatie geven wanneer het pakket wordt bezorgd.

Items ophalen uit Spanje is nog nooit zo makkelijk geweest! Plukkup haalt pakketten op in heel Spanje: of je nou je portemonnee hebt laten liggen op een terras inCordoba of je favoriete schoenen in je hotelkamer in Sevilla achterliet, we zorgen dat je ze weer terugkrijgt. Ook als je een zakelijke pick-up wil regelen en je je favoriete product van Spaanse makelij naar Nederland of België wil verschepen, zijn wij je graag van dienst.

En andersom geldt dat natuurlijk ook: je kan je pakket laten ophalen in Nederland en bezorgen waar je maar wil Zaragoza, Marbella of Valencia. Let op: voor het versturen of ophalen van pakketten naar en van de Spaanse eilanden (Tenerife, Mallorca, Ibiza, etc.) rekenen wij een eilandtoeslag van EUR 22,50 – uiteraard krijg je dezelfde fantastische service!

Zo simpel kan het ophalen van een pakket uit Spanje zijn.

Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.