De ophaalservice voor hotels

Vergeten items laten ophalen in 3 simpele stappen

vindt & verpak
1

Inpakken

Vindt en overleg met uw gast. Zorg ervoor dat het item goed verpakt is. Bijvoorbeeld in een stevige doos (of stevige envelop).Zet het klaar bij de receptie

Gast geeft opdracht
2

Invoeren

Verwijs uw gast door naar plukkup.nl Uw gast regelt zelf via ons platform de pick-up en de betaling.

Ophalen
3

Inladen

Na ontvangst van de opdracht wordt deze ingepland. De receptie krijgt vooraf een email, wanneer er een chauffeur wordt gestuurd. De chauffeur neemt altijd een verzendlabel mee. Het hotel krijgt een bewijs dat het pakket is ophalen van de chauffeur.

Plukkup genereert voorgeprogrammeerd hotel links. Wilt u hiervan gebruikmaken en een eigen landingspagina hebben op de plukkup site, neem dan contact met ons op.
Plukkup helpt je graag verder.

Pakket ophaalservice – voor gevonden voorwerpen

Gevonden voorwerpen verwerken is nog nooit zo makkelijk geweest. Via Plukkup regelt de gast zelf het ophalen, u als receptie hoeft het item alleen nog maar verpakt klaar te zetten. Hierdoor kan de receptie zich focussen op haar kerntaken en gevonden voorwerpen blijven niet liggen.

Een ophaalopdracht plaatsen is binnen 5 minuten geregeld;

  • Zorg ervoor dat het item gevonden is en wordt verpakt. Bijvoorbeeld doosje of envelope
  • Verwijs de gast door naar Plukkup.nl – of stuur hen de hotel-link
  • De receptie ontvangt een email wanneer het pakket wordt opgehaald.
  • Op het moment dat het pakket is afgehaald wordt het pakket de volgende werkdag bezorgd. Voor het buitenland geldt 1 a 2 werkdagen extra.

De kosten voor het ophalen en bezorgen binnen Nederland bedragen: 12,95 Euro

Wij werken met verschillende professionele vervoerders en maken slim gebruik van de huidige structuren.

Je hebt het met Plukkup zo geregeld! We zorgen dat gevonden voorwerpen worden opgehaald en worden teruggebracht, wanneer je maar wilt.

Willen jullie als hotel ook een voorgeprogrammeerde hotel-link ontvangen of heb je andere vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Recensies (Plukkies)

“Super bedrijf goede service en snelle diensten.
Was echt de uitkomst voor het ophalen van mijn pakketje in het buitenland”

– H. Osinger (Laren)

“Weekendje weg berlijn – terug gekomen in het hotel, iets te veel cadeaus gekocht om mee te nemen naar huis. alles in een doos gestopt en laten ophalen door Plukkup binnen een paar dagen thuis.”

– Jochem de Vries (Vught)

“Camera laten liggen in vakantiehuisje in Frankrijk. Na overleg en goed advies is met de hulp van Plukkup de camera na drie dagen ongeschonden op ons thuisadres ontvangen!!”

– Hanny Pieters (Breda)

“Een pakje laten ophalen in het buitenland en laten bezorgen op het thuisadres. De grote en gekende logistieke bedrijven leveren deze koerierdienst niet voor particulieren. Plukkup doet dat wel op een professionele, transparante en snelle manier. Kortom 100% betrouwbaar!”

– D. Meus (BE)

48 beoordelingen gemiddeld 4.6 uit 5 sterren


93% beveelt Plukkup aan!

review section

Gevonden voorwerpen laten ophalen, op een simpel manier!

Plukkup helpt je graag verder.